HTML

Mazda Óbuda: Mirai autó szerviz kaland Budapesten

Szerviz kalandjaink a Mazda Óbuda műhelyeiben. A Mirai Autó régi ügyfeleként volt itt már minden és annak ellenkezője is.

Mazda Mirai: 2001-ben vettük az első autót tőlük

2010.11.29. 17:03 Autó Óbuda szerviz

Régi cég a miénk, még 1996-ban alakult, az első vállalkozói hullámmal. Azóta megélt sok mindent, de továbbra is virágzik. Írhatnék róla bővebben, de ez a blog azonban a céges autóinkról szól.

Már több vállalati autónk volt, de 2000 környékén újra döntést kellett hozni hogy mit vegyünk, akkor épp egy Subaru Legacy volt amit le kellett cserélni. Néztük hogy esetleg újra azt vegyünk, de elég durván megemelték az árát, közel 30%-al, ezért a Mazda 626 modelljére esett a választás.

Több szalon közül válogattunk, de végül a Mirai lett a kiválasztott, egyrészt azért mert segítőkészek voltak, másrészt azért mert nagyon közel volt a szerviz telepük és hosszabb távon ez egy fontos szempont.

Azóta vettünk jópár autót a Mirai szalonból és elég kalandos történéseket éltünk meg. Erról a szól ez a blog.

Szólj hozzá!

Címkék: mazda autó mirai

A bejegyzés trackback címe:

https://mazdamiraiobudaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr512481572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása