HTML

Mazda Óbuda: Mirai autó szerviz kaland Budapesten

Szerviz kalandjaink a Mazda Óbuda műhelyeiben. A Mirai Autó régi ügyfeleként volt itt már minden és annak ellenkezője is.

Mirai Óbuda: lejár a garancia

2010.12.02. 10:05 Autó Óbuda szerviz

A Mazda 626 kezdett közeledni a 4. évéhez, amikor lejár a garancia. Ilyenkor az utolsó átvizsgálásokat elvégezteti az ember, reménykedve hogy az autónak nem lesz több meghibásodása. Természetesen a cégünk továbbra is boldogan használta a szerviz keretösszeget amit a Mazda 626 összetörése utána kapott. Ez az összeg jó volt a nem garanciális javításokra.

Közben egy másik kocsink is összetört, de az szimplán a jeges autópálya miatt volt, semmi köze nem volt a Mazda Mirai Óbuda tevékenységéhez. A két történet úgy kapcsolódik egymáshoz hogy úgy döntöttünk, hogy frissítjük a gépjármű parkot és rögtön két autót is veszünk.

Nagy döntés volt ez a cég életében és végül a Mirai Mazda szalonban vettünk egy új Mazda 6-ost, amely azóta is a cég birtokában és használatában van. De erről majd később.

A 626-ost és a Toyota Yaris Verso roncsát végül eladtuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mazdamiraiobudaszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr952487826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása